Afbeelding: IMG-20230626-WA0013

Bijeenkomst SCG Jong maandag 26 juli

Op maandag 26 juni vond de tweede bijeenkomst van SCG jong plaats, deze keer in Nijmegen. Vanuit het Samenwerkingsverband Cultuurhistorie Gelderland worden bijeenkomsten voor jonge ambtenaren georganiseerd die bedoeld zijn om onderwerpen aan te kaarten die belangrijk, interessant, moeilijk of juist gevoelig worden gevonden. 

De middag begon met een lunchgesprek over de behoeften van de jonge ambtenaren. Tijdens het gesprek zijn een aantal kernthema’s opgesteld om de volgende bijeenkomsten af te kunnen stemmen op de behoeften en wensen van de deelnemers. Om in het vervolg elkaar makkelijk te kunnen vinden wordt een Whatsappgroep aangemaakt.

Na het lunchgesprek kregen we een interessante rondleiding door Nijmegen onder leiding van Wouter van Hest (gemeente Nijmegen), waarbij actuele thema’s uit de erfgoedwereld werden besproken. Daarnaast was er ruimte om te sparren met collega’s uit andere gemeenten. De middag eindigde met een gezellige borrel bij Stadsbrouwerij De Hemel. 

Het was een interessante, nuttige en zeker ook gezellige middag in Nijmegen. De volgende bijeenkomst staat gepland op 16 oktober 2023!
 

IMG-20230626-WA0004
IMG-20230626-WA0021