dr. S.M. (Simon) van den Bergh

Zorgen dat zijn collega’s met plezier aan de goede dingen werken: dat is de missie van hoofd bedrijfsvoering Simon van den Bergh. Onderdeel daarvan: studenten, trainees en starters goed begeleiden bij hun professionele groei. Dat gebeurt natuurlijk in het dagelijkse werk, maar ook tijdens inspiratie- en intervisiebijeenkomsten die Simon organiseert. “Dan bespreken we bijvoorbeeld wat de woningbouwopgave, de transitie van de landbouw en verduurzaming betekenen voor ons werk.”

“Dat het ons als Gelders Genootschap al dik 100 jaar lukt om onze missie actueel te houden: daar ben ik trots op. De schoonheid van stad van land koesteren: dat doen wij voor en met de Gelderse gemeenten. Onze permanente uitdaging is voorop blijven lopen zodat we met onze expertise en ervaring inzichten blijven bieden waar gemeenten mee vooruit kunnen.”

“Ik ben graag buiten. Zo loop ik elke dag wel een ronde door het park waarin ons kantoor ligt. Altijd mooi om de seizoenen zo te kunnen volgen. In mijn vrije tijd loop ik graag ultra’s van 50, 60 kilometer in de natuur, maar ik pak ook graag de mountainbike of racefiets.”