ir. R.M.C. (Ralph) Janssen

Architect Ralph Janssen werkte jaren bij verschillende bureaus en is sinds 2008 eigenaar van zijn eigen ontwerpbureau. Nu werkt hij als architect en adviseur ruimtelijke kwaliteit ook voor het Gelders Genootschap.

“Werken voor het Gelders Genootschap is voor mij een langgekoesterde wens. Gelderland is een prachtige provincie en ik werk er als adviseur graag aan mee om dat zo te houden!”

“Als ontwerper begrijp ik hoe plannen tot stand komen, wat erbij komt kijken en hoe een architect daarmee bezig is. Die kennis en ervaring helpen enorm als ik namens gemeenten met plannenmakers spar om samen tot goede plannen te komen.”

“Niet alleen inhoudelijk is mijn werk heel divers, ook de gemeenten voor wie ik werk zijn natuurlijk verschillend. Bij de ene gemeente ben ik gemandateerd om te beslissen over bouwplannen, bij de andere werk ik in een grotere commissie aan ruimtelijke kwaliteit. Ook binnen het Gelders Genootschap weten we elkaar te vinden en maken we gebruik van elkaars kennis en ervaring. Nadat ik lang alleen een eenmansbureau had, vind ik dat ook erg leuk.”

“Buiten werktijd fiets en hardloop ik graag – en redelijk fanatiek! Verder lees ik alles wat los en vast zit van Stephen King. Ik schrijf zelf ook een boek en ben aan het ontdekken of ik daarvoor echt talent heb.”

  

Geen projecten gevonden