L.M.F. (Lisette) Jacobs Arch AvB

Architect worden was al mijn droom toen ik heel klein was. In 2004 is dit werkelijkheid geworden. Mooie en fijne ruimtes maken waar mensen in wonen, werken of recreëren, daar ligt mijn passie.
Als rayonarchitect vind ik het leuk om een steentje bij te kunnen dragen aan de gebouwde omgeving. Wanneer het punt bereikt wordt waarop zowel de aanvrager als de gemeente tevreden is, dan is voor mij het doel bereikt.

De combinatie van zelfstandig architect zijn en rayonarchitect bij het Gelders Genootschap, is voor mij perfect. Door in de praktijk werkzaam te zijn, kan ik me goed inleven in de architect aan de andere kant van de tafel tijdens een planbespreking en andersom. Doordat ik veel plannen voorbij zie komen en van advies voorzie, blijf ik op de hoogte van ‘bouwend Nederland’.

Ik geniet van buiten zijn en zit graag op mijn racefiets of mountainbike, waar snelheid en spanning mij een adrenalinekik geven. Maar ook van een stad kan ik ontzettend genieten. Slenterend door steegjes en straatjes de mooie en unieke plekken ontdekken en natuurlijk ook de architectuur bewonderen.