K.W.T. (Karin) van Zandvoort

Karin van Zandvoort is bureaumanager bij het Gelders Genootschap. Een veelzijdige baan. Ze is de rechterhand van de directie en het managementteam, ondersteunt collega’s en doet ook de verslaglegging van landelijke overleggen waarbij het Gelders Genootschap aanschuift.

“Om ons werk goed voor het voetlicht te brengen, zijn we volop bezig met communicatie. Via onze nieuwsbrief en website, ons magazine en ook tijdens excursies laten we zien wat we met gemeenten en andere samenwerkpartners doen voor de schoonheid van stad en land. Heel leuk om dit aan te jagen en te coördineren.”

Sinds Karin bij het Gelders Genootschap werkt, beleeft ze haar omgeving veel bewuster. “Ik ben echt anders gaan kijken en heb meer oog voor de omgeving. Collega’s hier doen belangrijk werk door de betekenis van erfgoed, ruimtelijke kwaliteit en landschap duidelijk te maken. Mijn rol is de motor van ons bureau goed te laten lopen, zodat collega’s maximaal uit de verf komen en elkaar kunnen versterken.”

Naast tijd doorbrengen met de kleinkinderen, wandelt Karin graag. En: ze is altijd creatief bezig in haar vrije tijd. “Ik volg nu een cursus boekbinden. Ik doe graag iets met mijn handen.”