J.A. (Jolanda) van Vlodrop

Wie het kantoor van het Gelders Genootschap in Arnhem binnenkomt, krijgt een hartelijk welkom van gastvrouw Jolanda van Vlodrop. Je bent snel op de plek van overleg, mét een lekkere kop koffie of thee. Dat is fijn binnenkomen.

Zelf voelde Jolanda zich na haar start bij het Gelderse Genootschap als receptionist en administratief medewerker, óók meteen welkom. “Heel eerlijk? Ik had al ja gezegd tegen een andere baan, maar na mijn sollicitatiegesprek koos ik toch voor het Gelders Genootschap. De sfeer is hier goed, we hebben zorg voor elkaar.”

Nu Jolanda werkt met collega’s die zich bezighouden met de schoonheid van stad en land, is ze zelf heel anders gaan kijken. “Ik ben me veel bewuster van mijn omgeving. Niet alleen in mijn eigen woonplaats, maar ook als ik in een andere stad ben.”

Na werktijd heeft Jolanda zeker een half uur reistijd en dan overdenkt ze de dag. Eenmaal thuis wachten veel liefhebberijen. Kleding maken, tuinieren, sporten … “En dan de volgende dag weer fijn naar het Arnhemse!"