ing. C.M.H. (Christel) Steentjes

Ik voel me thuis op het platteland, ik ben er geboren en getogen. Een groot deel van mijn werk speelt zich af op het platteland, rondom de keukentafel. Ik kijk dan samen met de opdrachtgever naar het beleid van de desbetreffende gemeente en de kwaliteit van de plek. Door zo’n gesprek kan ik hen vaak op een andere manier naar de eigen plannen laten kijken. Ik houd ervan samen met  mensen naar een mooi plan toe te werken.

Soms rij ik bewust naar een bepaalde plek toe, omdat ik wil zien wat het resultaat is en hoe het daar veranderd is. Rijdend door het landschap, zie je soms onverwacht ineens iets interessants. Klopt het wel, vraag ik me dan af? Hoe is het ontstaan en is het wel logisch dat dit hier op deze manier staat of groeit? En hoe houden we het mooi? Het gaat namelijk altijd om de context en de geschiedenis van de desbetreffende plek.

We wonen graag in de stad maar ik ben ook graag buiten. Arnhem is wat dat betreft een ideale stad met haar parken en ligging aan de rand van de Veluwe.  “Buiten” is hier nooit ver weg.