Afbeelding: uitnodiging GP

Uitnodiging Gelderse Prijs

30 november 2022

Beste genodigde,

Graag nodigen wij u uit voor de prijsuitreiking van de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit op maandag 19 december 2022. U bent vanaf 13.30 uur welkom in het Huis der Provincie in Arnhem.

Het verbeteren van de kwaliteit van de Gelderse leefomgeving vraagt om goede voorbeelden. Met de tweejaarlijkse Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit verzamelen we geslaagde en inspirerende projecten voor het inrichten van de Gelderse leefomgeving. Dit jaar is het thema: De Kunst van het Kiezen. Gedeputeerde Staten hebben 15 projecten genomineerd. Een jury heeft zich over de inzendingen gebogen en ook het publiek heeft gestemd op hun favoriet. 

Op 19 november om 14.00 uur werken we via een interessant programma toe naar de bekendmaking van de winnaar van de juryprijs en de publieksprijs en zij mogen € 10.000 in ontvangst nemen.

U kunt zich aanmelden voor deze middag via onderstaande knop. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan hier. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.

Wilt u ook uw stem uitbrengen voor de publieksprijs of bent u nieuwsgierig naar de genomineerde projecten? Ga dan naar www.gelderland.nl/gprk2022.

Tot maandag 19 december.

Met vriendelijke groet,

Peter Kerris
Gedeputeerde Provincie Gelderland
AANMELDEN