Afbeelding: Folder

Jaarboek ECAL staat in het teken van historische interieurs

17 december 2020

Het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers biedt ons dit jaar een podium om ons onderzoek naar historische interieurs bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. Het Jaarboek staat dit jaar namelijk in het teken van historische interieurs in de Oost Achterhoek! Wij zijn erg blij met de kans die wij hebben gekregen en willen het ECAL hier hartelijk voor bedanken. Aan de hand van de diverse artikelen wordt de lezer letterlijk een inkijkje gegund in de vele nog in het onderzoeksgebied aanwezige interieurs van particuliere woonhuizen, boerderijen, fabrieken, cafés en winkels; sommige zeer oud, andere van net na de Tweede Wereldoorlog.

Het Jaarboek verschijnt rond 23 december, maar kan nu al worden besteld via www.achterhoekseboeken.nl. In januari a.s. wordt het Jaarboek gepresenteerd op een nog nader in te vullen datum en wijze.
Daarnaast kunt u hier een kort jaaroverzicht downloaden waarin wij voor het interieurproject terugblikken op afgelopen perioden en alvast vooruit kijken naar 2021.