Afbeelding: Flyer ENT

Afsluiting van het project Een Nieuwe Tijd!

20 mei 2022

Als afsluiting van het project Een Nieuwe Tijd! Wederopbouw in de Achterhoek organiseren we op vrijdag 1 juli 2022 een gratis festival voor alle Achterhoekers! Kom je ook?!
 
In 2019 zijn we van start gegaan met het project Een Nieuwe Tijd! Wederopbouw in de Achterhoek. In dit project hebben elf gemeenten in de Achterhoek samengewerkt om het bijzondere erfgoed uit de wederopbouwperiode groots onder de aandacht te brengen. Verhalen en de tijdsgeest van deze periode stonden centraal, maar tegelijkertijd is er ook een brug geslagen naar de opgaven van nu. Maatschappelijk draagvlak, leefbaarheid, participatie, duurzaamheid en energietransitie zijn daarbij uitgangspunt geweest.
 
Om het gehele project tot een mooi einde te brengen organiseren we op vrijdag 1 juli 2022 van 14.00 tot 20.00 uur een gratis festival in de SSP-hal bij de DRU in Ulft. Door middel van verschillende activiteiten, zoals een vintagemarkt, kledingruil en open podium brengen we de thema’s erfgoed, duurzaamheid en omgevingskwaliteit onder de aandacht!
 
Zet deze datum alvast in je agenda! Houd onze website in de gaten voor het actuele programma.
 
Heb je nog vragen of wil je een bijdrage leveren aan het festival? Neem dan contact op met Lotte Schuitemaker (l.schuitemaker@geldersgenootschap.nl).

Bekijk hier onze website