Neem contact met ons op!

BEZOEKADRES                     
Zypendaalseweg 46                
6814 CL ARNHEM  
t. 026 44 21 742
m info@geldersgenootschap.nl                  
 

POSTADRES
Postbus 68
6800 AB ARNHEM

Heeft u een vraag of opmerking? Bel of mail ons dan gerust. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur. U kunt ook een bericht achterlaten door middel van een contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wegwerkzaamheden

Werk aan Amsterdamseweg-Schelmseweg

Het werk neemt naar verwachting twee weken in beslag. De aannemer start op maandag 15 oktober om 6:00 uur en als alles volgens planning verloopt, is het werk klaar op vrijdag 26 oktober om 18.00 uur.  

Tijdens de werkzaamheden kan het rechtdoorgaand verkeer op de Amsterdamseweg steeds zijn weg vervolgen, zowel de stad in als de stad uit. Beide richtingen worden over één weghelft geleid. Houdt u daarom wel rekening met vertraging.  

Beide zijden van de kruising zitten elk één week dicht. Dat betekent dat steeds één kant van de Schelmseweg is afgesloten. Maar ook aan de "open" kant zal afslaand en invoegend verkeer niet in alle richtingen mogelijk zijn. Uitgangspunt is dat het doorgaand verkeer op de Amsterdamseweg niet wordt gekruist. Dit om al te grote verkeershinder te voorkomen.

Al ruim voor Arnhem worden automobilisten gewezen op de wegwerkzaamheden. Er word geproberen het verkeer zoveel mogelijk naar alternatieve routes te leiden. Dat zijn onder andere DreijensewegUtrechtseweg, Koningsweg-Kemperbergerweg, Apeldoornseweg.

Contactformulier

Plan je route Bereken